HTC One: heteken belül érkezik az Android 4.2

0
559

Az idei Google I/O-n elmaradt a sokak által várt Android verzióváltás, “csupán” a legnépszerűbb szolgáltatások kaptak kisebb-nagyobb frissítés, mind a mobilplatformon mind pedig az asztalin. Ezután a legtöbben újra a már kiadott mobil eszközök és az azokat érintő szoftveres frissítések felé fordítják a figyelmüket. A mai nap középpontjában a HTC One áll, hiszen néhány twitter üzenet alapján akár heteken belül megkaphatja a jelenlegi legfrisebb, 4.2.2-es Android verziót.

HTC One: heteken belül érkezik az Android 4.2

Az első másfél negyedév eddigi két és fél legjobb zászlóshajója egyértelműen a Samsung Galaxy S4 és a HTC One. De akkor mi az a fél? AZ idei I/O is tartogatott meglepetést, mivel a Mountain View székhelyű vállalat egy a Nexus szériákkal megegyező szoftverezettségű és támogatású Galaxy S4-et mutatott be.

A HTC évek óta tartó nagy hátránya a lassú frissítési ciklus, mivel a telefonjaik rendre nagyon későn kapják meg az új Android verziókat. Ezzel a márka iránt elkötelezettek is beismerik, de a minőség, amit anyaghasználatban és külsőben leraknak az asztalra, az mindenképpen dicséretes. A február végén bemutatott zászlóshajó eddigi nagy hátránya a felhasználók körében és a tesztekben is az, hogy még a tavalyi IFA kiállításon megjelent Android 4.1-el érkezett, és azóta csak a megújult Sense 5.0 kapott frissítéseket és javító csomagokat.

Egy, a GSMArena oldalán is közölt Twitter üzenetváltás szerint, azonban ez a hátrány az elkövetkező néhány hétben eltűnhet, és szoftveresen is méltó kihívója lehet a Galaxy S4-nek (külsőben azért felékerekedett). Ennek örülhetünk, de az, hogy gyárilag nem ezzel érkezett mindenképpen egy kisebb feketepont a gödörből kilábolni készülő HTC-nek, mivel ha ezt a dátumot tartani tudják, akkor nagyjából hasonló időpontban érkezhet a fehér Nexus 4-el és az Android 4.3-al.

HTC One: heteken belül érkezik az Android 4.2

Bazsa

Forrás: GSMArena

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét