Frissített Alienware 15 és 17 modellek érkeztek

2016-09-05

Az AMD "desktop értékű" Radeon RX 470 grafikus kártyája lapul az Alienware legújabb gamer laptopjaiban, az Alienware 15 és 17 modellekben.

Az Alienware 15 nevéből adódóan 15.6 inches kijelzőt kapott (1080p-s felbontással), az elődjéhez képest 25%-kal vékonyabb házban. A gyártó a hatékonyabb hűtés érdekében nagyobb ventillátorokat szerelt a gépbe. A 17.3 inches modell hasonló hardveres tulajdonságokkal rendelkezik, viszont támogatja a Tobii technológiát, mely követi szemmozgásuknak.

Ha valamit ki szeretnénk emelni az új gépekkel kapcsolatban, az mindenképpen a desktop modellel megegyező AMD Radeon RX 470 grafikus kártya, amivel a stabil 60FPS-es játék is elképzelhető, 1080p-s felbontásban. Ezzel együtt természetesen a DX12 támogatás is jár, felkészítve a gépet olyan játékokra, mint a hamarosan megjelenő Battlefield 1 vagy a Deus Ex: Mankind Divided.

Az új modellek támogatják az Alienware saját külső GPU-s megoldását, a Graphics Amplifier-t is. Ennek segítségével csatlakoztathatunk egy erősebb kártyát is a géphez, ahova az AMD Radeon RX 470 nem lenne elég.

Forrás: tweaktown.com

Marci

TechKalauz
Google+ Facebook RSS
Készítette: