Megérkezett a HP Pavilion zöld méregzsákja Intel Skylake-el

0
632

A HP Pavilion 15 legújabb modelljei megtekinthetőek és megvásárolható a laptopszalon üzleteiben!

HP Pavilion 15-ak010nr Gaming notebook, ez lett a neve a HP legújabb játékosokat célzó gépének. Habár a Pavilion szériát inkább multimédiás kategóriának szánta eddig a gyártó, úgy látszik, hogy megpróbál kicsit a játékosabb külsőségekre többet adó vásárlókra is hatni. Maga a gép szerkezete nem üt el az átlagos pavilion felépítésétől, idomai és domborulatai többségére megegyeznek, viszont külsőleg zöld gúnyát öltött magára, amit a billentyűzet háttérvilágítása is átvett. 

Megérkezett a HP Pavilion zöld méregzsákja Intel Skylake-el

A kicsit Razer dizájnra hajazó külső egy erős közép kategóriás hardvert rejt. A grafikai teljesítményért egy Nvidia GTX 950M 4GB GDDR5 felel ami elegendő a mai játékok többségének közepes, néhány esetben magas részletesség melletti futtatására. CPU terén az Intel 6. generációs processzorai állnak rendelkezésünkre i5 -től teljesen az Intel Core i7-6700HQ ig bezáróan. Memória terén maradtak a jól bejáratott DDR3L típusnál ebből 16 GB a maximális mennyiség amit a gépbe szerelhetünk. Megjelenítés terén a legolcsóbb variánst sima HD felbontású TN panellel szerelik, míg a csúcskészüléknél elérhető a Full HD IPS kijelző is, ami természetesen érintésérzékeny.

Megérkezett a HP Pavilion zöld méregzsákja Intel Skylake-el

A HP Gamer gépe november 8 után lesz elérhető a boltokban 900$ -os kezdő árral. Ami átszámolva minimum 250 000 Ft ot jelent, ami a versenytársakat tekintve kissé túlárazottnak tűnik.  Ettől függetlenül én örülök, hogy a HP is beszállt a gamer gépek gyártásába. Remélhetőleg ez nem merül ki a külsőségekben és megfelelő hűtés is tartozni fog a géphez.

Szeke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét