Star Wars témájú Pavilion notebook a HP-tól

0
299

HP Pavilion 15 legújabb StarWars témjú modelljei megtekinthetőek és megvásárolható a laptopszalon üzleteiben!

Hiába, a 2015-ös év sok tekintetben a Star Wars éve: a régóta várt Battlefront játék és az új film közeledtével talán nem is annyira meglepő a HP lépése, akik most egy – kifejezetten a franchise-ba illeszkedő – modellel álltak elő. A képeket elnézve egy kifejezetten igényesen megtervezett modellről van szó, amit már szimplán kicsomagolni is egy élmény lesz. A notebook fedele Darth Vader-t ábrázolja, szürkés-“betonos” dizájnnal körítve. A gép belső része is hasonló színvilágot kapott, ami a billentyűzet piros háttérvilágításával igazi hangulatot varázsol. A gépről a teljes galéria ide kattintva tekinthető meg.

Star Wars témájú Pavilion notebook a HP-tól

Azért nézzük a hardveres részét is a dolognak, mégiscsak egy számítógépről beszélünk. 🙂 A 15 colos gép igényeinknek megfelelően konfigurálható. Kérhetünk 6. generációs i5 vagy i7 processzort, maximum 12GB memóriát, 2TB-os merevlemezt és NVIDIA GeForce 940M GPU grafikus vezérlőt. FULL HD felbontású érintőképernyővel is rendelhető a gép.

További meglepetés, hogy az operációs rendszer témájába is belenyúltak a HP-nál: pl. a lomtár ikonja a halálcsillag, új eszköz csatlakoztatásánál (pl. pendrive) R2-D2 vagy fénykard hang, stb. Ezen kívül rengeteg Star Wars-os tartalom elérhető a gépen, tehát nem csak a látszatra adott a gyártó.

Star Wars témájú Pavilion notebook a HP-tól

A “Star Wars notebook” mától elérhető, viszonylag baráti, 700 dolláros kezdő árcédulával. Az egér és a tok sajnos nem alaptartozék, külön 40-40 dollárt kell kiadnunk értük.

Forrás: engadget.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét