38 hüvelykes, 4k-s és 144 Hz-es monitor az ASUS-tól

0
727

Sok mindent bemutatott az idei Computex-en az ASUS, de ezek mellett egy elég érdekes gamer monitorral is készültek nekünk. A népszerű gamer márka egy különleges monitorral meglepte meg a Computex népét, amely a gyártó szerint a világ első 38 hüvelykes, 4K felbontású és 144 Hz-es képfrissítéssel felvértezett megjelenítője.

A prémium szegmensbe szánt PG38UQ természetesen minden földi jóval fel van szerelve, amit egy ilyen monstrumtól elvárhatnak a vastag pénztárcájú játékosok. Az IPS-panelre épülő megjelenítő arzenáljában így VESA DisplayHDR 600 tanúsítványt, a DCI-P3 színtartomány 98%-os lefedését, az Nvidia G-Sync és AMD Freesync Premium Pro technológiák támogatását és 1 ms-os (GTG) válaszidőt találunk.

A PG38UQ Display Stream Compression (DSC) támogatást élvező DisplayPort 1.4 kapcsolattal bír, valamint egy HDMI 2.1 csatlakozó és egy USB hub is helyet kapott rajta, míg a tetején egy tripod-foglalatot alakítottak ki a tervezők. A monitor megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert, de bizonyára nem lesz olcsó mulatság.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét