Lenovo Yoga 8: Megérkezett!

0
531

A nem is olyan régen bemutatott 8 colos Yoga tablet meglepően gyorsan megérkezett a hazai piacra, itt is elsők közt a Laptopszalon kínálatába. A Lenovo újdonságára az egyedi megjelenés jellemző, hiszen beépítve tartalmaz egy fém tartót, amelyet kihajtva minden egyéb kiegészítő nélkül talpon tud maradni.

Lenovo Yoga 8: Megérkezett!

Az IPS HD felbontású kijelzőt és a négymagos 1,2 GHz-en üzemelő MediaTek processzort egy 6000 mAh-es akkumulátor látja el energiával, aminek köszönhetően az üzemidő átlagon felüli. A gyártó állítása szerint a készülék mintegy 18 órás folyamatos használatra képes egyetlen töltéssel. Az eheti teszt alanyunkat rögtön ennek vetettük alá, és nem kellett csalódnunk. A folyamatos 720p felbontású filmezést mintegy 12 órán át bírta a telep, de az átlagos felhasználás mellett, kicsit több mint 24 órás használatból körülbelül 15-16 órás kijelzőhasználatot produkált.

Lenovo Yoga 8: Megérkezett!

A Lenovo Yoga (B6000) 80 ezer forintos áron startol a hazai piacon, de egy speciális promóció keretein belül a Laptopszalon üzleteiben, illetve a cég vagy a tablet-pc.hu webshop-jában ezen a héten (nov. 25 – dec. 1-ig), 25 ezer forintos kedvezményt kapunk, így potom 54 900 forintért megszerezhetjük a notebook és PC piac királyának legújabb tablet-jét.

 

Mr. X

 

Lenovo Yoga 8: Megérkezett!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét