Jöhet a 2024-es hajlítható kijelzős Motorola telefon?!

0
254

A Motorola állítólag kiadja középkategóriás Razr összecsukható „kagylós” okostelefonjának 2024-es verzióját. Elvileg a telefon ugyanúgy nagyobb fedlappal rendelkezik, mint a zászlóshajója Razr Plus modell. Az infó elég hiteles, ugyanis a gyártó új készüléket regisztrált a kínai hatóságoknál – olyat, amely esetenként szokatlan módon eltér a tipikus prémium specifikációktól.

Az Egyesült Államokban Razr+ néven ismert eszköz (vagy másutt Razr 40 Ultra) egy elég jó telefon, viszont a középkategóriás testvére nagyobbat ment, mint az említett csúcsmodell. A frissített midrange verzióról szóló leakek és pletykák beigazolódni látszanak, ugyanis a kínai TENAA szabályozó hatóság jóváhagyta a Motorola XT2453-2 nevű új készülékét.

Sajtóhírek szerint a készülék 2,5 GHz-es órajellel rendelkezik, azaz csúcsmodell semmiképp sem lehet. A TENAA azt erősítette meg, hogy az új modell fedlapja 3,6 hüvelykes. Két kamerát kap a telefon a hátlapjára, egy 50 és egy 13 MP-est, elől pedig egy 32-es látja majd el a szelfiszolgálatot. Főkijelző téren nem lesz változás.

techkalauz.hu – az online techmagazin