Új dizájnnal és kijelzővel bukkant fel a Motorola Moto G85

0
33

A Motorola hivatalosan még nem jelentette be a Moto G84 utódját. Ennek ellenére a Moto G85 renderképei kiszivárogtak, melyeken különféle tervezési változások láthatók, például egy ívelt kijelző.

Forrás: Tool Junction

A Tool Junction bemutatta a Moto G85 első renderképeit, röviddel azután, hogy ugyanaz az eszköz megjelent a Geekbench-en és az európai kiskereskedők listáin. Bár a renderképek nem árulnak el sok eszközspecifikációt, néhány tervezési változást mégis bemutatnak. A változtatásokkal a Moto G85 inkább hasonlít az Edge 50 Fusion-höz, mint közvetlen elődjéhez, a G84-hez.

Egyrészt a Motorola a Moto G85-öt ívelt kijelzővel szerelte fel, ellentétben minden újabb Moto G készülékkel. Ezenkívül az új kijelző lekerekített élekkel büszkélkedhet. Az oldalra szerelt ujjlenyomat-szkenner hiánya arra utal, hogy a Moto G85 OLED panelt kap, amely feltehetően a Motorola által kedvelt P-OLED típus.

A renderképek megerősítik, hogy a Motorola két hátlapi kamerát használ, melyek közül az elsődleges 50 MP-es. Előreláthatólag a telefon a 300 dolláros kategóriába érkezik Qualcomm kiadatlan Snapdragon 4 Gen 3 lapkakészletével.

Forrás: Tool Junction
Forrás: Tool Junction

techkalauz.hu – az online techmagazin