1.4 inches kijelzővel mutatkozott be a Realme Watch okosóra

0
136

A Realme a konferenciáján több készülék mellett a Realme Watch okosórát is bejelentette. A Realme Watch a vállalat második wearable eszköze, a Realme Band után. Az óra 1.4 inches színes érintőkijelzőt kapott, 320 x 320 pixeles felbontással, melyet egy Gorilla Glass 3 véd.

Az óra 12 beépített arculattal érkezik és képes megjeleníteni az időt, a dátumot, a napot, az időjárást, a lépésszámot, a pulzusszámot és az elégetett kalóriák számát. A Realme Band-hez hasonlóan it is van 24×7-es pulzusszám-monitorozás. Ezen kívül több sporthoz is van dedikált mód.

1.4 inches kijelzővel mutatkozott be a Realme Watch okosóra

A Realme Watch-al az okostelefonunk kameráját is elsüthetjük, valamint természetesen a zenelejátszót is irányíthatjuk vele. Az óra IP68-as minősítést kapott, így por és vízálló. A 160 mAh-s akkumulátor a gyártó állítása szerint egy hetes üzemidőt biztosít állandóan bekapcsolt pulzusszám-méréssel és 9 napot nélküle.

Az óra egy klasszikus és egy divatosabb szíjjal is megvásárolható, ami külön 6 eurót kóstál. Az új Realme óra 48 eurós árcédulával fog a polcokra kerülni, június 5.-től.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét