10.2 és 10.5 inches Apple iPad modellek jönnek idén

0
46

Idén két új Apple iPad modell várható a cupertinoi vállalattól. Egy új, 7. Generáció iPad, 10.2 inches kijelzővel és egy új 10.5 inches “sima” (nem Pro) modell. A két változat nem egyszerre fog megjelenni, legalábbis a CoinX ezt rebesgeti. Ők már korábban sok hasznos információt biztosítottak az iPhone XS, XS Max és XR modellek kapcsán, így talán lehet hinni nekik ezzel kapcsolatban is.

Az elég valószínű, hogy az Apple le fogja cserélni a jelenlegi 9.7 inches modelleket 10.2 inchesre. A káva eltüntetésével valószínűleg a méretet se kell növelni és remélhetőleg az ár is ugyanaz marad. A 10.5 inches modell helye viszont kérdéses a már meglévő 11 és 12.9 inches iPad Pro modellek mellé.

10.2 és 10.5 inches Apple iPad modellek jönnek idén

Egy nemrég megjelent cikk alapján az Apple négy új iPad-en is dolgozhat, mind Wi-Fi és Cellular kiadásban, Face ID nélkül. Elképzelhető, hogy az Apple megpróbálja betölteni a rést a legolcsóbb és a legdrágább iPad modellek között. Elképzelhető, hogy a március 25.-i eseményen új iPad modelleket is látunk, bár ez az esemény alapvetően az új online szolgáltatások miatt lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét