100 darab Exkluzív ADAMO laptop a Delltől, klubtagságival

Ez az exkluzív, magas presztízsű és árkategóriájú laptop azokat az üzletembereket, üzletasszonyokat célozza meg, akik számára fontos a magas minőség, technológiai igényesség, életükben a stílus, a modern létforma fontos szerepet játszik. Az értelmünk mellett az érzelmünkre is hatni próbál az Adamo, ezt tükrözi a szó latin jelentése is: szerelembe esni.

Az Adamo-t, mint a „luxus szabatosságát” tökéletes mestermunka, eredeti alapanyagok és lélegzetelállító dizájn jellemzi. Egyedülállósága abban rejlik, hogy az egyik legvékonyabb készülék a luxus laptopok piacán. Fontos tulajdonsága a 13.4”-es, 16:9-es képarányú, 720p felbontású, HD minőségű kijelzőjének, hogy keret nélküli, és ráadásul fehér LED világítást kapott. A különleges ütésálló alumínium burkolat felületére jellemző, hogy kémiai és elektromos folyamatok során sajátos marással, csiszolással készült. Mesterien kidolgozott billentyűzettel bír, a gombok középen mélyítettek a gépelés még könnyebbé tétele érdekében, és szögletes, csipkézett formájukkal és a fémes hatással különösen esztétikus megjelenést kölcsönöznek a notebooknak.  A multimédia gombok háttérvilágítással rendelkeznek, így alkalmazásuk esténként vagy félhomályban rendkívül egyszerű és gyors. Elegáns külső kiegészítőivel, tartozékaival igazi egyedi felhasználói élményt nyújt, magas minőségben. Kiváló teljesítményű akkumulátorának köszönhetően teljes töltöttséggel 5 órán át is képes szolgálni minket. Fontos tartozéka a 128GB SSD kártya, mely rendkívül gyors, és az még nagyobb fokú biztonságot nyújt az adatainknak. A belső komponensei tekintetében megtalálható benne: Intel® Core™ 2 Duo ULV processzor, DDR3-as memória, 2.1-es Bluetooth, 2 USB port, 1 USB/eSATA combo port, display Port, RJ-45 port, és beépített mobil 3G-s kártya.

Maga az egész laptop az eleganciának van alárendelve, ami abban is megmutatkozik, hogy még a tápja is stílusosan kicsi, ráadásul a hozzá vásárolható táskák híres divattervezők neveihez fűződnek.                                                                   

A most vásárlóknak pedig a Dell egy kiemelkedő ajándékkal szeretne kedveskedni. A 100 darab Adamo készülék bármelyikének a megvásárlásával az AdamoClub tagjává válhat regisztráció után (www.adamoclub.com).

A klub honlapján egy számláló segítségével nyomon követheti, hogy a 100 helyből mennyi áll még rendelkezésre. A klubnak célja továbbá, hogy összekösse az Adamo iránt érdeklődő üzletembereket, illetve a termékről hasznos információkat, véleményeket szolgáltasson. A készülékek megvásárolhatók a www.adamoclub.com oldalon felsorolt kiemelt kereskedőknél. A Dell luxus laptopja a Laptopszalonban már bruttó 299.900,- forintos áron kapható. Az Adamo kibontás videója pedig már elérhető a youtube.com/laptopszalon oldalon.

 

Laptopkalauz.hu

(X)

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?