1000 euróról indul majd a Samsung Galaxy Note10 árazása

0
185

A Samsung Galaxy Note10 és Galaxy Note10+ modelleket augusztus 7.-én fogják bemutatni. Most pedig az árazás is kiszivárgott egy gyártáshoz közeli forrástól. Ennek alapján Európában a Galaxy Note10 modell 999 eurós (1125 dollár) árcédulát kaphat. A nagyobb testvérért, a Galaxy Note10+ modellért pedig még ennél is többet kell majd a pénztárnál hagynunk, pontosan 1149 eurót (1295 dollár). Az ár minimálisan változhat régiónként, de nagyságrendileg ennyire kell számítanunk.

A Samsung egyelőre nem árult el túl sok információt a közelgő Note10 duóról, de az már szinte biztos, hogy a Note10 és Note10+ hasonló külsővel fog rendelkezni, kivéve a nagyobb kijelzőt és az extra kamerát az utóbbi esetében.

1000 euróról indul majd a Samsung Galaxy Note10 árazása

A korábban kiszivárgott információk alapján már az is biztos, hogy 3.5mm-es jack csatlakozó a mai trendeknek megfelelően nem lesz a készüléken. A dedikált Bixby gombot is eltávolítják, valamint a bekapcsoló gomb a készülék bal oldalára kerül, a hangerőszabályzó gombok alá.

Még nagyjából három hét van a Samsung Galaxy Note10 széria hivatalos bemutatásáig. Addig még biztos rengeteget olvashatunk az új modellekről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét