10x-es optikai zoom-mal jöhet az új Oppo R19

Az Oppo a legutóbbi eseményén egy 10x-es optikai zoom-mal megáldott kamera konfigurációt demózott, három különböző szenzorral, melyet az Oppo R19 is megkaphat. Ezen kívül egy képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót is bemutattak. Konkrét készülék ugyan nem került bemutatásra, de a vállalat ígéretet tett arra, hogy a februári MWC-n többet láthatunk majd.

A 10x-es hybrid optikai zoom úgy jött létre, hogy kombinálták az 5x-ös optikai zoom-ot széles látószögű lencsékkel. Ezzel 10x-es nagyítást hoztak létre. Ezen kívül egy harmadik modul is ott van, de ez nem játszik közre a nagyításban. Ez 15.9 – 159 mm-es fókusztávolságot jelenthet a vállalat szerint. Összehasonlításképpen a Huawei Mate 20 Pro 16 – 80 mm-t tud.

10x-es optikai zoom-mal jöhet az új Oppo R19 készülék

Az Oppo új kamera modulja dupla optikai képstabilizálást is tud. Minta fotókat jövő hónapban láthatunk Barcelona-ban. Ezen kívül mint említettük, az Oppo bejelentett egy nagyobb képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót. Ez hasonlót ahhoz, mint amit Lin Bin jelentett be a Xiaomi oldalán. Az új szenzor 15x nagyobb lesz, mint a jelenlegi (Oppo R17-ben található) és egyidejűleg 2 ujjlenyomatot is le tud olvasni. A vivo tavaly valami hasonlót mutatott be az APEX esetében, de akkor még nem úgy tűnt, hogy készen áll a technológia.

Az új szenzor valószínűleg év végén érhető majd el ténylegesen kereskedelmi forgalomban, addig is pedig reméljük, hogy a 2019-es MWC-n már láthatunk valamit az Oppo R19-ből.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?