120 Hz-es kijelzővel és csúcshardverrel jön a Razer Phone

A Razer bemutatta a gamerek álomtelefonját, amit egyszerűen csak Razer Phone-nak kereszteltek. A 158,5 x 77,7 x 8 mm-es és 197 grammos eszköz november 17-től lesz elérhető Európában (itthon aligha), méghozzá 699 eurós áron. Ilyen árazásért pedig általában már elvár pár dolgot a vásárló, a készülék esetében viszont még annál is többet kap, amire elsőre számított.

A Razer Phone CNC alumínium burkolatot kapott, emelett 24 bites DAC is került bele, ami a fülhallgatón vagy a sztereó előlapi hangszórón keresztül történő zenehallgatásnál is jól jön. Nincs viszont 3,5 mm-es jack, az USB Type-C szolgál a csatlakozásra, ez azért nem túl örömteli.

A mobil előlapján egy 5,7 hüvelykes, QHD felbontású IGZO LCD-t találunk, ami 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, elmosódás tehát kizárva, elég egyedi képesség ez a telefonok között. A gyorsítótárazást és szinkronizálást a Snapdragon 835-ös lapka biztosítja, méghozzá meglepően sok, 8 GB RAM-mal megsegítve.

A dupla hátlapi kamerák közül az egyik 12 megapixeles és f/1,75-ös, a másik pedig 13 megapixeles és f/2,6-os, van még dupla ledes villanó is, szelfinzni a 8 megapixeles f/2,0-s egységgel lehet. Android 7.1.1 fut a készüléken, ezt a jövő év elején frissítik majd Oreóra.

A Razer Phone ékessége a 4000 mAh-s akkumulátor, amit villámgyorsan fel lehet tölteni a QuickCharge 4.0+-nak köszönhetően, 0-85% mindössze egy órába kerül. Van még kérdés? Esetleg a külsőt tekintve lehet, hiszen nem ez a legkompaktabb telefon a piacon, de hogy az egyik legerősebb, az biztos.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?