129 fokos kamerát és új hangrendszert kap a Meizu 17 széria

0
164

Úgy tűnik, hogy a Meizu elég bőkezűen szórja az információkat a közelgő Meizu 17 szériával kapcsolatban, ugyanis most megint kaptunk két teasert tőlük. Az egyik szerint az új széria Pro tagja 129 fokos látszószöggel rendelkező ultra-wide kamerát fog kapni, valamint egy teljesen új hangrendszert.

Ha ez igaznak bizonyul, az azt jelentené, hogy a Meizu 17 Pro-nak lesz az egyik legnagyobb látószöggel rendelkező ultra-wide kamera modulja a piacon, ha nem a legnagyobb. A szenzor 32 MP-es lesz.

129 fokos kamerát és új hangrendszert kap a Meizu 17 széria

A második teaser szerint pedig a Meizu 17 (és valószínűleg a 17 Pro is) egy harmadik generációs, dupla “ultra-linear” sztereo hangrendszert fog kapni. Ez azt jelentené, hogy maximum hangerő mellett is minimális a torzítás. Legalábbis általában ezt jelenti. Ezeket persze érdemes a helyén kezelni, mert elképzelhető, hogy a Meizu teljesen másra gondolt.

Hirdetés

Mindenesetre az biztos, hogy az új szériát május 8.-án fogja bemutatni a vállalat, úgyhogy még van egy hetünk arra, hogy többet megtudjunk ezekről a részletekről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét