150 dollár alatti készüléket frissít Android 11-re a Realme

0
205

6000 mAh-ás akkumulátorával és 6,5 hüvelykes kijelzőjével a Realme C15 elég jó vétel volt 2020-ban az Indiai piacon. Most ennek a telefonnak az egyik verziója – a Snapdragon SoC-vel rendelkező – még jobban megéri, ugyanis jelentősen naprakészebb szoftvert kap.

A Realme egyenesen a Galaxy M sorozatnak állított vetélytársat a C15 személyében. Ez volt ugyanis az egyetlen olyan telefon, ami 6000 mAh-ás akkumulátorral rendelkezett ebben az árkategóriában. Az új rivális 6,5 hüvelykes HD+ kijelzőt, két SIM kártya helyet és még microSD támogatást is kínál.

Eddig 10-et futtattak a C15-ök, azonban a cég bejelentette, hogy érkezik az Android 11 alapú Realme UI 2.0 frissítés, ez pedig mostanra már elérhető. Új adatvédelmi, biztonsági beállításokat, sötét módot és háttérhez igazodó rendszerszínárnyalatot is kapunk az új szoftverrel.

Hirdetés

Fontos kiemelni, hogy a frissítést csak a Snapdragon 460 meghajtású verziók kapják meg, arról pedig nincs információ, hogy a más SoC-vel szerelt eszközökre érkezik-e hasonló frissítés.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét