18 hónapos csúszás után megszűnik az Apple AirPower

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az Apple AirPower-t a cupertinoi vállalat 18 hónappal ezelőtt jelentette be először és most úgy tűnik, hogy végre hivatalosan is kimondták, hogy a sokak által várt termék a jövőben sem lesz elérhető. A hírt az Apple hardverekért felelős vezetője, Dan Riccio közölte.

Úgy döntöttek, hogy nem tudták azt az elvárt magas minőséget hozni, mint amit szerettek volna. Így törlik a projektet és elnézést kérnek a vásárlóktól. Valamint továbbra is hisznek benne, hogy a vezeték nélküli technológiáké a jövő. Így mindent megtesznek majd a jövőben is, hogy ezt az élményt elhozzák a vásárlók számára.

18 hónapos csúszás után megszűnik az Apple AirPower

Az AirPower technológiát 2017 szeptemberében jelentették be, az iPhone X és AirPods megjelenésekor. Az Apple egy olyan tartót demózott akkor, mellyel ezeket az esközöket, valamint az Apple Watch-ot is tudjuk tölteni. Úgy tűnik, hogy a tervek egy kicsit túl ambíciózusak voltak és az Apple nem tudta ezeket megvalósítani. Ez a hír azért is fura, mert most jelent meg az új AirPods, melyhez egy wireless tokot is meg tudunk vásárolni külön.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?