20 éve nem látott visszaesés a Foxconn háza táján

0
471

A Foxconn negyedéves profitja húsz éve nem volt olyan rossz, mint az idei év első negyedévében. Ez természetesen a vírus miatt van, hiszen a kínai gyártónak lényegében teljesen le kellett állítania a termelést. Ezzel együtt a legnagyobb ügyfelektől való megrendelések száma is alacsony volt, mint pl. az Apple. A nettó bevétel 70.3 millió dollár volt, ami 2000 első negyedéve óta nem volt ilyen alacsony.

A vállalat állítása alapján viszont a dolgok stabilizálódhatnak a második negyedévben, hiszen mostanra már az összes kínai gyár újraindult. A következő negyedévben két számjegyű növekedést várnak az elemzők az első negyedévhez képest. Ez viszont még mindig nem lesz elég az előző éves számokhoz képest, ami várható volt és ennek ellenére is egy számjegyű csökkenést jegyezhet majd a vállalat.

20 éve nem látott visszaesés a Foxconn háza táján

A vállalati megoldások terén 10% feletti növekedést várnak  Foxconn-nál, viszont az elektronikai termékek piacán 15%-os csökkenést, hiszen a vásárlóerő jócskán visszaesett az utóbbi hónapokban és ez nem is fog azonnal helyreállni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét