2021 elején jöhet az új Apple AirPods modell

0
445

Az Apple az idei év végén kezdheti meg az új AirPods modellek sorozatgyártását. Ezt egy ismert elemző, Ming-Chi Kuo közölte, aki szerint az új modellek 2021 első negyedévében kerülhetnek a boltok polcaira.

Az Apple Insider szerint viszont ezzel együtt második generációs AirPods Pro modelleket még egy darabig nem fogunk látni. A cupertinoi vállalat csak 2021 végén kezdheti meg a sorozatgyártást, amiből tényleges terméket csak 2021 elején fogunk látni. Ez érthető is, hiszen a jelenlegi AirPods Pro is elég frissnek mondható.

A jövő év elején elején jöhet az új Apple AirPods modell

Kuo szerint még az is elképzelhető, hogy egy Beats modellet fogunk kapni az új AirPods helyett. Illetve megfigyelhető, hogy a felhasználók inkább az AirPods Pro irányába tendálnak jelenleg, hiába a magasabb árcédula.

Hirdetés

A “sima” AirPods eladásai negyedévente 40%-ot is csökkenhetnek, 11-13 milliós eladással 2020 második felében. Az elemzők szerint az Apple összesen 90 millió AirPods-ot adhat el 2020 végére. Ebből 50 – 55 millió sima AirPods lehet, a további 35 – 40 pedig a Pro verzió.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét