2022 közepén kezdik meg az Nvidia GeForce RTX 40 széria sorozatgyártását

0
176

Új jelentések szerint az Nvidia Hopper architektúrájának – avagy az RTX 40 széria – 2022 elején, illetve 2021 végén kezdődik meg, tömeggyártásra pedig 2022 középen kerül sor.

Nemrég közöltük olvasóinkkal, hogy az AMD már fejleszti a Navi 31, illetve Navi 33 architektúrákat. Ezzel párhuzamosan érkeznek a szivárgások és pletykák a zöld oldalról is, ahol természetesen szintén bőszen folyik a munka.

Múlt hónapban @greymon55 jelezte azt, hogy az Nvidia új architektúrája a Hopper nevet kapja. Most ugyanez a leaker közölt információkat. Információi szerint az Nvidia AD102-es GPU-jai 2022-ben vagy legkorábban 2021 legvégén készül el, tömeggyártása pedig 2022 közepén, 18 hónappal az Ampere indulása után kezdődik.

Hirdetés

RedGamingTech úgy véli, hogy az Nvidia új kártyái 2022 harmadik vagy negyedik negyedévében lesznek kaphatóak, ami nagyjából egyezik az előző leakerünk által lefektetett információkkal.

Na, nem mintha annyira sietnie kéne az Nvidiának. A kereslet ugyanis hatalmas, a gamerek nyálcsorgatva várják a kártyákat, míg a kriptovaluta bányászok szintén így tesznek.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét