300 Hz-es kijelzőt kapott az új Razer Blade 15 Advanced Model

0
209

A Razer új 15,6”-os kijelzővel szerelt laptopja hardveresen is felkészült a magas képfrissítés által nyújtott élmény maximalizálására.

IPS, matt, FullHD és 300 Hz. Ezt tudja az új Razer Blade 15,6-os kijelzője. Emellé párosul még az NVMe SSD, 16 GB RAM és Thunderbolt 3 port is.

A laptop külseje szinte nem is változott az elődjéhez képest, ahhoz hasonlóan minimalista stílust képvisel. Fekete fémházat kapott lekerekített sarkokkal, azonban még így is eléggé szögletes a dizájn.

Hirdetés

Mint említettem, a hardverellátottságra sem lehet panaszunk. GeForce RTX 2080 Max-Q fogja kihajtani a 300 Hz-es kijelzőt, CPU fronton pedig az Intel i7-10875H fog szolgálatot teljesíteni a maga 8 magjával. Ezzel a konfigurációval aligha kell félnünk attól, hogy bármelyik játék grafikai beállításainál kompromisszumot kéne kötnünk. Mehet a játék fullgrafon’!

Az előd 240 Hz-es kijelzője sem volt kis dolog, de a mostani 300 Hz-es már bőven több, mint amire egy gamernek szüksége lehet. Másrészt, a 300 képkocka/másodperc még a 2080-as nehéztüzérségnek is kihívás. Habár ennél jobb hardvert képtelenség lenne ebbe a laptopba tenni, még egy asztali 2080Ti sem tud 300 FPS-t produkálni AAA játékok alatt.

Ezért a konfigurációért azonban 1 millió forint feletti összeget kérnek a boltokban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét