3D-s kamerával mutatkozott be a Honor Magic 2 3D

0
5

Ahogyan az várható volt, a Honor frissítette a flagship Magic 2 készülékét, főleg hardveres újdonságokkal. A Honor Magic 2 3D javítja az első verzió egyik legnagyobb hibáját, mégpedig az előlapi 2 MP-es mélység szenzort, ami lényegében használhatatlan volt.

Az új Magic 2 3D, ahogyan azt a neve is mutatja, 3D-s előlapi kamerát kapott, amely segíti az arcfelismerést és alapvetően is jobban működik, akár rossz fényviszonyok között is. Emellett a készülék grafén-alapú hűtéssel rendelkezik, ami nagyobb igénybevétel esetén sokkal hatékonyabb hűtést biztosít a korábban használt technológiához képest. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Kirin 980 sokkal tovább tudja tartani a teljesítményét, mint az első generációs Magic 2 esetében. Ami az egyéb specifikációkat illeti, a Magic 2 3D 8 GB memóriát és 512 GB-os belső tárhelyet kapott. Minden más nagyjából ugyanaz, mint az előző verzió esetében.

3D-s kamerával mutatkozott be a Honor Magic 2 3D

Az árcédula sajnos elszomorítóan magasra sikeredett: az új verzióért nagyjából 864 dollárt kér a gyártó. Ez jóval magasabb, mint az eredeti Magic 2 ára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét