4 generáción keresztül ugyanaz a szelfikamera volt benne, most vajon frissítik? – Mi ez? Persze, hogy a Samsung Galaxy S23

0
179

Egy új jelentés szerint a Samsung új szelfikamerával (mármint tényleg újjal, teljesen más hardverrel) látja el a Galaxy S23-at és S23+-t. Valljuk be, ez nem lenne rossz döntés, mivel az előző négy generáció mind ugyanazt az előlapi kamerát használta.

Ahogy mindig, 2023 elejére várjuk a Samsung Galaxy S széria új tagjait. Ez még piszok messze van ahhoz is, hogy szivárogjanak az információk, azonban pár infómorzsát el lehet csípni ilyenkor is.

Habár évről évre egyre jobb minőségű szelfiket lőhettünk Samsungjainkkal, ezek csupán a továbbfejlesztett objektívnek és a szoftvereknek köszönhetők, mivel ugyanaz a szelfikamera volt a Galaxy S10-től az S22-ig mindenben, kivéve az Ultra modelleket. Ez a 10 MP-es IM374 volt.

Új jövevényünk pletykák szerint 12 MP-es lesz. Ezeket az információkat nem érdemes készpénznek venni, sőt, ezen írásom fogyasztásához kifejezetten ajánlott egy nagy pohár szkepticizmus.

techkalauz.hu- az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét