48MP-es hátlapi kamerával fog érkezni a vivo V15 Pro

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Azt már szinte biztosra vehetjük, hogy a közelgő vivo V15 Pro egy 32 MP-es kinyíló szelfi kamerát fog kapni. Most pedig az Amazon India bakijának köszönhetően az is kiderült, hogy a hátlapi kamera 48 MP-es lesz.

A kiszivárgott információból azt is megtudhattuk, hogy a szoftver egy végső 12 MP-es képet fog készíteni a meglévő képekből, ami ezáltal élesebb és kevésbé zajos lesz. Ez persze papíron szépen hangzik, remélhetőleg a gyakorlatban is érzékelhető lesz az új algoritmus hatása. Azt már lehet tudni, hogy a vivo V15 Pro-t február 20.-án fogják útjára indítani és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót fog kapni.

48MP-es hátlapi kamerával fog érkezni a vivo V15 Pro

A vivo V15 Pro 6.39 inches Super AMOLED kijelzővel várható, 1080 x 2316 pixeles felbontással, Snapdragon 675 chipsettel és 8GB memóriával. A hátlapi kamera konfiguráció egy 48 MP-es, egy 8  MP-es és egy 5 MP-es egységet fog tartalmazni, f/2.4-es szenzorral. Az előlapi kamera 32 MP-es lesz, mint említettük. Az akkumulátor kapacitása 3700 mAh-s. Az árazásról nincsenek pontos információk, de sok helyen 370 euro körüli összeget említenek.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?