5se néven jöhet a következő olcsó iPhone

0
263

Egy új 4 inches modell azóta lázban tartja a mobilpiacot, mióta az Apple áttért a nagyobb kijelzős iPhone-okra az iPhone 6/iPhone 6 Plus generációval, hiszen még mindig rengeteg ember a kisebb kijelzőt preferálja. Néhányan iPhone 7c-nek, valaki 6c-nek, mások pedig 5e-nek jósolják az új készüléket.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi áll legközelebb az igazsághoz, ugyanis a 9to5Mac-hez közeli források szerint az új 4 inches készülék neve iPhone 5se lesz és az iPhone 5s, iPhone 6 és iPhone 6s keverékének lesz tekinthető. Az 5se állítólag el fogja hagyni a szögletes széleket és az iPhone 6-hoz hasonlóan szép lekerekített élekkel fog érkezni. A kamera felbontása 8MP/1.2MP lenne (az iPhone 6-ból) és a 6s-hez hasonlóan a Live Photos támogatást is megkapná.

5se néven jöhet a következő olcsó iPhone

Ami egy az egyben az iPhone 6-ból jönne, az az A8 chipset, de állítólagosan az iPhone 6s hardveréből is kapna, nevezetesen a Bluetooth 4.2, VoLTE és Wi-Fi 802.11ac chipeket. Az NFC támogatásnak köszönhetően az Apple Pay szolgáltatásával is kompatibilis lenne.

Ezek az információk elég részletesnek és ezáltal hihetőnek tűnnek, de az Apple bejelentéséig természetesen semmi nem biztos.

Forrás: gsmarena.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét