6.4 inches kijelzővel és S675 chipsettel jön a Moto Z4

0
108

A Moto Z4 Play-ről már hónapok óta keringenek pletykák az interneten. Most pedig kiszivárgott egy promo anyag, mely a Moto Z4 modellt említi, nagyon hasonló, középkategóriás tulajdonságokkal. Ha hihetünk a kiszivárgott anyagnak, akkor az új készülék Snapdragon 675 chipsetet kaphat, úgy mint a Z4 Play. Ez jóval gyengébb, mint a zászlóshajó Snapdragon 800-as széria, mint amit a Moto Z3 is kapott. Az is kiderült, hogy az árcédula nagyjából feleződni fog a zászlóshajóhoz képest, ami már egy jó középkategóriás készülékké teszi.

Egyébként mindkét modell 48 MP-es kamerát kaphat és nagyon űgy tűnik, hogy csak ez az egy egység lehet majd a hátlapon. A Z4 például 25 MP-es szelfi kamerát kapott. Az is lehet, hogy már keveredik a Moto Z4 és Z4 Play. Viszont az elnevezés logikus lenne, hogy a Play egy kisebb, 6.2 inches kijelzőt kap, míg a Z4 egy 6.4 incheset.

6.4 inches kijelzővel és S675 chipsettel jön a Moto Z4

Hirdetés

Mindkét modell kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kaphat, valamint teardrop notch-ot. Az akkumulátor kapacitása is hasonló, 3600 mAh-s. A Moto Z4 alapvetően a 4G-s hálózatot fogja támogatni, de az 5G MotoMod segítségével kipróbálhatjuk az új generációs hálózatot is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét