60Hz-es, Full HD kijelzővel érkezhet a Samsung Galaxy Note20

0
135

A Samsung augusztusban fogja útjára indítani az új Note szériát és a legújabb híresztelések szerint a Galaxy Note20 modell esetében jelentős visszafejlődés várható a Galaxy Note20+-hoz képest, már ami a kijelzőt illeti. Sőt, még a Galaxy Note10-nél is gyengébb lehet.

Az idei modell 1080p-s kijelzőt kaphat, 60Hz-es képfrissítéssel. Tekintve, hogy a Galaxy S20 széria esetében is 120Hz-es képfrissítést kapnak a vásárlók, ez egy marketing taktikának tűnik a Samsung részéről, hogy a drágább modellt vegyék.

60Hz-es, Full HD kijelzővel érkezhet a Samsung Galaxy Note20

A Samsung tavaly hasonló stratégiát alkalmazott a Galaxy Note10 és Note 10+ esetében. A sima Note10 kisebb akkumulátort és kijelzőt kapott, FHD+ felbontással, valamint kevesebb memóriával. Illetve kevesebb kamera modul is volt rajta. Mintha a Samsung azt akarta volna, hogy a felhasználók a drágább verziót válasszák.

Ahogyan azt a Galaxy S20 széria mutatja, a Samsung valószínűleg végleg letett a lekerekített szélű készülékekről. A Samsung Galaxy Note20 széria a Samsung Unpacked eseményén fog bemutatkozni augusztusban. A Note szérián kívül a Galaxy Fold 2, Z Flip 5G és Galaxy Watch 3 is bemutatkozhat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét