98 (!) hüvelykes Samsung QLED TV jelent meg – Természetesen 4K felbontású

0
393

A Samsung bemutatta új, 98 hüvelykes OLED 4K Q80C TV-jét az Egyesült Királyságban és az EU-ban – az USA-ban egyelőre még csak előrendelési időszak van. Promóciós időszak van, így aki most vásárol ilyen tévét, ajándékokat is kap: például egy Q-sorozatú Cinematic Soundbart.

Megjelent a Samsung 98 hüvelykes QLED 4K Q80C TV Európában. Előrendelni már év elejétől kezdve lehetett a terméket, azonban mostanra a szállítások is megkezdődtek. Ára forintra átváltva nagyjából 2,9 millió forint – igen, jól olvasod 2.900.000. Ehhez most még ajándékok is társulnak, többek között Q600C Q-sorozatú mozi hangsugárzó mélynyomóval, fali konzol és hat hónapos Disney+ előfizetés.

A Q80C a Samsung neurális kvantumprocesszorát használja 4K felskálázással és mesterséges intelligencia képjavítóval, hogy optimalizálja a tartalmat a nagyobb kijelzőhöz. A képernyő Quantum Dot technológiával rendelkezik, és a Pantone hitelesíti, valamint támogatja a HDR10+-t. Az okostévét a Tizen rendszer hajtja, így mindennel kompatibilis, amivel egy okostévé 2023-ban kompatibilis lehet.

Természetesen ezeken kívül számtalan más funkciót és tulajdonságot is magáénak tudhat a TV, többek között a legfejlettebb gamer feature-öket is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét