A CD Projekt Red frissítési ütemtervet jelentett be; A Cyberpunk 2077 multiplayer 2022-re csúszik

0
272

Bemutatta frissítési ütemtervét a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077 és a The Witcher franchise-hoz. Konklúzióként pedig azt biztosan levonhatjuk, hogy a Cyberpunk 2077 multiplayer módja idén már biztosan nem jelenik meg.

Érdekes időszaka van a CD Projektnek, ugyanis a hackertámadástól a fatális hibákig minden sújtotta a céget vagy az általa kiadott játékokat. Éppen mostanában intéztek egy 34 GB-os (!) frissítést a Cyberpunkhoz, ami tisztán jelzi mennyire elkészületlen volt a játék a kiadáskor.

További frissítéseket és DLC-ket fognak kiadni a Cyberpunkhoz, de foglalkoznak a Witcher 3-mal is, amelyre egy next-gen frissítés érkezik hamarosan. Konzolon előreláthatólag ingyenes lesz a játék akkor, ha az előző generációra már megvásároltuk. Nem így PC-n, itt ugyanis komolyabb frissítéseket végeznek, ezért külön meg kell vásárolnunk „a játék vizuálisan és technikailag továbbfejlesztett változatát”.

Hirdetés

Biztosak lehetünk abban is, hogy idén már nem jön Cyberpunk multiplayer, azaz legkorábban 2022-ben számíthatunk rá, de abban sem lehetünk biztosak.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét