A CES leginnovatívabb telefonmárkája díjat pedig nem más nyerte, mint …

0
232

Az Infinix hivatalosan is elnyerte a CES 2024 leginnovatívabb mobiltelefon-márkája díjat, köszönhetően annak, hogy a CES-en bemutatták legmodernebb prototípusukat. Néhányan a márka E-Color Shift testreszabható hátsó panel technológiáját dicsérték be, míg mások a piacra kész AirCharge vezeték nélküli töltést emelték ki.

Mindazonáltal a “fiatal fogyasztók számára kialakított divatos technológiai márka” azt állítja, hogy sokkal inspirálóbb technológiát hozott a 2024-es CES-re, mint társai. A telefonjuk rendelkezik az új E-Color Shift típusú hátsó panellel, amely az E Ink Prism 3 e-papír technológiát integrálva turbózza fel a mobilt.

Az OEM Las Vegasban bemutatta Extreme-Temp akkumulátorát, amely -40 Celsius hőmérsékleten is működőképes marad. Emellett a gyártó azt állítja, hogy AirCharge technológiája biztonságos és “kereskedelmileg életképes”.

Az Infinix azt is megerősíti, hogy 2023-ban is “meghaladta a várakozásokat az innováció terén” a 180 W-os ThunderCharge vezetékes szabvány új és potenciálisan ultragyors 260 W-os utódjával, nem is beszélve a 110 W-os vezeték nélküli töltési megfelelőjéről.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét