A Dell 2007 szeptember/októberében megkezdi a Tablet PC-k forgalmazását

0
84

A Dell új üdvöskéjének alapjául a Latitude D420 szolgál, ennek megfelelően az új notebook kompatibilis lesz a teljes D sorozat kiegészítőivel, többek közt a dokkolójával vagy a töltőjével is. Ennek megfelelően kijelenthetjük, hogy ez a gép lesz az utolsó kiadása a méltán népszerű Latitude D sorozatnak. A jkOnTheRun kiszvárogtatásából csak annyi derült ki, hogy a Dell Tablet PC-je csak aktív digitalizálóval rendelkezik, széles képernyővel és opcionális wlannal érkezik majd.
Hogy még mi lesz benne, arra csak következtetni lehet: a mostani Latitude D420-asok 12,1″-os képernyővel érkeznek, alapjukat egy Centrino “Napa” jelenti kiegészülve az Intel Core Duo vagy Solo processzorainak Ultra-Low Voltage (nagyon alacsony fogyasztású) valamelyikével. Ezek a modellek változatos wireless megoldásokkal vannak felszerelve és természetesen optikai meghajtóval is rendelkeznek. Ez a felszereltség akár 7 órás üzemidőt is biztosít ezeknek a gépeknek.
Reméljük ez a dátum már véglegesnek tekinthető és kijönnek a Dell Tablet PC-i, mert Alex Gruzen a Dell Product Group alelnöke ezt már a 2006-os esztendő végére prognosztizálta.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét