A DJI bemutatta az Osmo Mobile 3 összecsukható gimbalt

A DJI bejelentette a legújabb okostelefonokhoz készült gimbalját, a DJI Osmo Mobile 3 modellt. Az új gimbal több újdonságot is rejt a felhasználók számára – mind hardveres, mint szoftveres fronton.

Elsőként érdemes megemlíteni egy nagyon fontos tulajdonságát az új modellnek, mégpedig azt, hogy összecsukva kisebb helyet foglal az elődjénél. Ezen felül különböző, előre konfigurált módokat kapunk, mint például a Sport Mode, Story Mode és ActiveTrack 3.0

A DJI bemutatta az Osmo Mobile 3 összecsukható gimbalt

Az ActiveTrack 3.0 funkció gyors mozgás közben képes egy adott objektumot követni, ami természetesen a felhasználó is lehet. A Story Mode egy általunk előre kiválaszott sablon alapján összevágja a felvett videót és klippé alakítja zenével és minden egyébel együtt. A Hyperlapse Hype és Timelapse módok 180 fokos panorámát és szelfi módot tartalmaznak.

A beépített funkciók eléréséhez természetesen az eddig megszokott módon a DJ Mimo alkalmazást kell használnunk, mely minden mobil platformra ingyenesen elérhető. Az Osmo Mobile 3 modell 109 eurós árcédulával kerül a polcokra és már elérhető, többek között a DJI hivatalos webshopjában. A tripodot külön kell megvennünk hozzá, ez 20 dollárt kóstál.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?