A gamerek mekkája – Alienware Club nyílt Budapesten

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Nem túlzás azt állítanom, hogy az Alienware márkanév hallatán, minden magára valamit csak adó gamer felkapja a fejét. Éppen ezért annyira örömteli, hogy Budapest szívében, a Laptopszalon gondozásában megnyílt az ország első Alienware Club-ja. 

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

Miért a Laptopszalon ad otthon az Alienware Clubnak? 
A válasz pofonegyszerű: az elmúlt években sorozatosan a Laptopszalon kapta meg a Dell-től az  “Év kisereskedője” díjat. Ez pedig kellő tapasztalatot feltételez a háttérben, ami azt jelenti, hogy hozzáértő eladók, a legszínvonalasabb minőségben tálalják az érdeklődők számára a Dell csúcskategóriás, játékosoknak tervezett masinái. 

Mire jó az Alienware Club?
Itt lehet megismerkedni az Alienware legfrissebb portfóliójával, a színvonalas környezet pedig elsőosztályú e-sport rendezvényeknek adhat majd otthont. Nem utolsó sorban pedig közösségi élményt nyújthat minden érdeklődőnek, Alienware tulajdonosnak. 

Hogyan lehetek Alienware Club tag?
A Club maga zártkörű, csak VIP kártyával rendelkezők számára látogatható, melyre azok tehetnek szert akik a Laptopszalon Astoria üzletében Dell gamer vagy Alienware laptopot vásárolnak.  Előzetes időpont egyeztetés szükséges. Az egyes e-sport rendezvények ez alól kivételt képezhetnek

Milyen hardvereknek ad otthon az Alienware Club?
Laptopok közül megtalálható a 13 a 15 és a 17 colos változat. Ez utóbbiból kétféle konfiguráció is érkezett. Három különböző felszereltségű Alienware Alpha konzol és egy Area 51. Ezeken kívül a látogatók kipróbálhatják az Alienware külső grafikus egységet, a márka egereit, headsetjeit és billentyűzeteit, végül, de nem utolsó sorban pedig a 27 colos Dell gamer monitorokat (S2716DG) kell megemlítenünk.

Hogyan született az Alienware?
A márkát 1996-ban két fiatal vállalkozó, Nelson Gonzalez és Alex Aguila indította útjára, akik vérbeli gamereknek készítettek egyedi számítógépeket. Az első években hírük a játékosoknak szánt magazinok segítségével terjedt, hiszen az akkor népszerű játékok, például a Tomb Raider, a Resident Evil és a Quake igényeinek megfelelő modelleket alkottak. 2006-ban a Dell felvásárolta a céget és onnan hatalmas lehetőség nyílt a fejlesztésre, hogy az Alienware valódi csúcskategóriás gépeket kínáljon. Ma már a márka olyan különlegességekkel dicsekedhet, mint a világ első ultra hordozható gamer gépe, az Alienware 13, amely OLED kijelzővel rendelkezik. Mindemellett az Oculussal kéz a kézben vezető szerepet tölt be a virtuális valóság terén is. Az egyedi igényekre szabott laptopok ma is a márka gerincét képezik. 

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

A hazai gamer társadalom számára több, mint gesztus, sokkal inkább elismerés, hogy az idén 20. születésnapját ünneplő márka budapesti Club-ot nyitott. Ebben a különleges atmoszférával bíró környezetben pedig a játékélményen van a hangsúly: potenciális vásárlók merülhetnek el az Alienware termékek világában.

Gabe

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?