A gamerek mekkája – Alienware Club nyílt Budapesten

0
534

Nem túlzás azt állítanom, hogy az Alienware márkanév hallatán, minden magára valamit csak adó gamer felkapja a fejét. Éppen ezért annyira örömteli, hogy Budapest szívében, a Laptopszalon gondozásában megnyílt az ország első Alienware Club-ja. 

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

Miért a Laptopszalon ad otthon az Alienware Clubnak? 
A válasz pofonegyszerű: az elmúlt években sorozatosan a Laptopszalon kapta meg a Dell-től az  “Év kisereskedője” díjat. Ez pedig kellő tapasztalatot feltételez a háttérben, ami azt jelenti, hogy hozzáértő eladók, a legszínvonalasabb minőségben tálalják az érdeklődők számára a Dell csúcskategóriás, játékosoknak tervezett masinái. 

Mire jó az Alienware Club?
Itt lehet megismerkedni az Alienware legfrissebb portfóliójával, a színvonalas környezet pedig elsőosztályú e-sport rendezvényeknek adhat majd otthont. Nem utolsó sorban pedig közösségi élményt nyújthat minden érdeklődőnek, Alienware tulajdonosnak. 

Hogyan lehetek Alienware Club tag?
A Club maga zártkörű, csak VIP kártyával rendelkezők számára látogatható, melyre azok tehetnek szert akik a Laptopszalon Astoria üzletében Dell gamer vagy Alienware laptopot vásárolnak.  Előzetes időpont egyeztetés szükséges. Az egyes e-sport rendezvények ez alól kivételt képezhetnek

Milyen hardvereknek ad otthon az Alienware Club?
Laptopok közül megtalálható a 13 a 15 és a 17 colos változat. Ez utóbbiból kétféle konfiguráció is érkezett. Három különböző felszereltségű Alienware Alpha konzol és egy Area 51. Ezeken kívül a látogatók kipróbálhatják az Alienware külső grafikus egységet, a márka egereit, headsetjeit és billentyűzeteit, végül, de nem utolsó sorban pedig a 27 colos Dell gamer monitorokat (S2716DG) kell megemlítenünk.

Hogyan született az Alienware?
A márkát 1996-ban két fiatal vállalkozó, Nelson Gonzalez és Alex Aguila indította útjára, akik vérbeli gamereknek készítettek egyedi számítógépeket. Az első években hírük a játékosoknak szánt magazinok segítségével terjedt, hiszen az akkor népszerű játékok, például a Tomb Raider, a Resident Evil és a Quake igényeinek megfelelő modelleket alkottak. 2006-ban a Dell felvásárolta a céget és onnan hatalmas lehetőség nyílt a fejlesztésre, hogy az Alienware valódi csúcskategóriás gépeket kínáljon. Ma már a márka olyan különlegességekkel dicsekedhet, mint a világ első ultra hordozható gamer gépe, az Alienware 13, amely OLED kijelzővel rendelkezik. Mindemellett az Oculussal kéz a kézben vezető szerepet tölt be a virtuális valóság terén is. Az egyedi igényekre szabott laptopok ma is a márka gerincét képezik. 

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten A gamerek mekkája - Alienware Club nyílt Budapesten

A hazai gamer társadalom számára több, mint gesztus, sokkal inkább elismerés, hogy az idén 20. születésnapját ünneplő márka budapesti Club-ot nyitott. Ebben a különleges atmoszférával bíró környezetben pedig a játékélményen van a hangsúly: potenciális vásárlók merülhetnek el az Alienware termékek világában.

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét