A Gigabyte megerősítette az Nvidia GeForce RTX 4070 Ti kártyát, valamint a különböző RX 7900 XT és XTX-eket is

0
830

A Gigabyte friss asztali grafikus kártyákra mutatott rá. Már egy ideje keringenek a hírek arról, hogy az Nvidia az RTX 4070 Ti piacra dobásán dolgozik, most azonban egy harmadik fél is megerősítette ennek létezését amellett, hogy az AMD oldaláról is megosztott némi információt.

A Gigabyte számos új grafikus kártyát tanúsított az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EEC) Oroszországban. Noha nem minden, az EEC-ben regisztrált termék kerül forgalomba világszerte, a grafikus kártyák gyártói hajlamosak tanúsítani a modellneveket azzal a szándékkal, hogy azokat Európában is forgalomba hozzák. Például a Gigabyte számos Radeon RX 7900 XT és Radeon RX 7900 XTX modellt regisztrált, az Aorus Elite, a Gaming és a Gaming OC sorozatokkal az élen. A cég többi sorozata, mint például az Aero, az Aorus Master és az Aorus Xtreme hiányzik a bejelentésekből, amelyek egybeeshetnek azzal, hogy ezek a Gigabyte felső kategóriás sorozatai.

A Gigabyte a kiadatlan grafikus kártyák több változatát is hitelesítette. Ezt úgy tette, hogy bejegyeztetett neveket a GeForce RTX 4070 Ti számára (ez pedig várhatóan az a kártya lesz, amit az Nvidia RTX 4080 12 GB néven sózott volna rá a vevőkre jóval drágábban).

Az RTX 4070 Ti várhatóan 2023. január első napjaiban érkezik.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét