A hónap végén mutathatják be a Xiaomi Black Shark 2 Pro modellt

0
18

A Xiaomi is beáll a sorba azon gyártók mögé, melyek frissítik a zászlóshajó modelljük a Qualcomm legújabb chipsetjével. A gyártó bejelentette a hivatalos Weibo csatornáján, hogy a Black Shark 2 Pro modelljüket július 30.-án fogják leleplezni. Nem túl nehéz kitalálni, hogy a fő frissítés az újonnan bejelentett Snapdragon 855 Plus chipset lesz. A Pro verió általában valamilyen hardveres frissítést takar, így nagyon másra nem gondolhatunk.

A hír két nappal azután jött, amikor is a nubia is bejelentette, hogy a Red Magic 3 modelljüket Snapdragon 855 Plus chipsettel vértezik fel. Az Asus szintén megteszi ezt a lépést: a ROG Phone 2 frissített modelljüket július 22.-én fogják bemutatni.

A hónap végén mutathatják be a Xiaomi Black Shark 2 Pro modellt

A Snapdragon 855 és 855 Plus közötti fő különbség a gyorsabb grafikus chip, mely 15%-kal több teljesítményt ígér. A CPU órajele szintén nőtt, 2.84 GHz-ről 2.96 GHz-re, ami lényegében 4%-os növekedésnek felel meg.

Az egyelőre nem világos, hogy a Black Shark 2 Pro még milyen változást fog hozni a frissített chipset mellé. Egy nagyobb frissítési rátával rendelkező kijelzőnek például sok felhasználó örülne.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét