A HP bemutatja Elite Dragonfly laptopjait

0
860

A HP ultrakönnyű prémium PC-i úttörő teljesítményt hoznak el az üzleti felhasználók számára

A HP Elite Dragonfly akár 24,5 órás üzemidejével és ellenálló, egy kilogrammnál is könnyebb kialakításával újraértelmezi a kompromisszumok nélküli munka fogalmát.

Budapest, 2019. október 24. – A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb, új HP Elite Dragonfly prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.

Hirdetés

“A számítógépek feladata, hogy alkalmazkodjanak a felhasználókhoz és megadják azt a szabadságot, amelyre napjaink üzletembereinek szüksége van – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Személyi számítógépek üzletágának vezetője az EMEA régióban. – A HP innovatív megoldásainak köszönhetően hihetetlenül könnyű, erőteljes és magas szintű biztonságot nyújtó PC-kkel és csatlakoztatott ökoszisztémával segíti az új generációs vállalkozások működését. A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével és különleges ívelt monitoraival a HP újradefiniálja a modern munkavégzést.”

A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze

Napjaink mobilis üzleti felhasználói gyakran dolgoznak tárgyalókból, kampuszokról, a reptérről vagy akár a taxi hátsó üléséről. A HP Elite Dragonfly egy egyedi kialakítású készülék, amely remek társ az üzletben. Rendkívül könnyű, ugyanakkor erőteljes készülék, amely akár 24,5 órás akkumulátor élettartamával a világon a leghosszabb üzemidővel rendelkezik a 13 colos átalakítható eszközök között. Ez a notebook már kompatibilis a legújabb Wi-Fi 6 technológiával, opcionálisan pedig a 4G LTE hálózat is elérhető, így a felhasználók szinte bárhonnan dolgozhatnak a világ első 4×4 LTE antennával rendelkező üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével. A HP Elite Dragonfly a világ első üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze előre telepített személyre szabható, az egészség megőrzését elősegítő szoftverrel , a HP WorkWell-el.

Könnyű és tartós:

•            A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználására szánt átalakítható készüléke, kevesebb, mint egy kilogramm, precíziós CNC technológiával megmunkált magnéziumból készült a még tartósabb kivitelezés érdekében, irizáló Dragonfly Blue kék színben érkezik.

•            Az ultrakönnyű, halk és háttérvilágítással érkező billentyűzetnek és touchpadnek köszönhetően nem hallatszódnak többé a kattanások, így járul hozzá a készülék a zavartalan és gördülékeny munkavégzéshez.

•            A 13 colos üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök kategóriájában a világon a legmagasabb, 86 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik, és tabletből azonnal notebookká alakítható.

A HP Elite Dragonfly a világ első laptopja, amely az óceánból gyűjtött műanyagok felhasználásával készül.  A műanyag alkatrészek tekintetében a vállalat az okos megoldások mellett dönt, beleértve a hangszórót fedő részeket is.

Az egészség munka közben is monitorozható és alakítható a HP WorkWell  szoftvernek köszönhetően. A felhasználókat arra ösztönzi, hogy munka közben tartsanak szünetet, valamint egyéni, hatékonyságot növelő tippekkel látja el őket.

A HP Elite Dragonfly és prémium kiegészítői az új generáció munkavégzési szokásaihoz alkalmazkodnak, és bárhol, bármikor használhatók az új HP Elite 13.3 Leather Sleeve bőr tokkal és a HP Bluetooth Travel Mouse egérrel.

Erőteljes és biztonságos

•            Az Intel “Project Athena” innovációs programja által hitelesített.

•            A nyolcadik generációs Intel® Core™ vPro™ processzornak köszönhetően a legmagasabb üzleti kihívásoknak megfelelő teljesítményt nyújtja .

„A HP Elite Dragonfly egy kivételes példa arra, hogy a HP és az Intel hogyan vezeti be innovációit az Athena Project programba – mondta el Chris Walker, az Intel Mobile Computing Platforms üzletágának alelnöke. – Az Intel Core processzor teljesítménye és a vPro platform együtt kompromisszummentes lehetőségeket biztosítanak üzleti célú felhasználásra és a mobilis munkavégzés követelményeinek is maradéktalanul megfelelnek.”

A Wi-Fi 6 támogatás az előző generációhoz képest háromszor gyorsabb fájlátvitellel, kiváló teljesítményt biztosít nagy sűrűségű hálózati környezetben is.

•            A HP Sure Sense mesterséges intelligenciával védi a mobil-felhasználókat a rosszindulatú szoftveres támadásoktól.

•            A HP Sure Recover beépített Reimaging funkciója gyors biztonsági mentést tesz lehetővé bárhol, bármilyen helyzetben.

A HP díjnyertes beépített betekintésgátló képernyője, a Sure View harmadik generációjával és a HP Privacy Kamerával a felhasználók döntik el, mit akarnak megosztani a világgal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét