A karcsúság mintapéldánya az Asus ZenBook Flip S

0
724

A Computex kiállításon az Asus mindig nagy erőkkel van jelen, hiszen hazai földön illik valami nagy dobást bemutatni. Most több új eszközzel is előrukkolt a tajvani gyártó, amelyek közül kiemelkedik a ZenBook Flip S, ami egy 2 az 1-ben laptop, hiszen klasszikus gépként, kihajtva pedig akár tabletként is használható. A masina mindössze 10,9 mm vékony és 1,1 kg, szóval tényleg egy légies darabról van szó.

A kijelző 13,3 hüvelykes és 4K felbontású, a beszámolók alapján gyönyörűek a színek és kiválóak a betekintési szögek. A laptopot egy 2,7 GHz-es Intel Core i7-7500U processzor hajtja, maximum 16 GB RAM és 1 TB-os SSD társaságában. A túlmelegedéstől nem kell félni, az Asus ugyanis figyelt erre és megfelelő szerkezetben építette fel a kütyüt ahhoz, hogy mindig hűvös maradjon.

A készülékhez egy kapacitív toll is bemutatkozott, ami 1024 szintben képes érzékelni a nyomást, tehát még komolyabb rajzok is készíthetők vele. A billentyűzet két oldalán egy-egy USB Type-C port kapott helyet, az egyiken lehet tölteni a gépet, ám sima USB nincs, így átalakítóra lesz szükség, ami elvileg a dobozban helyet kap majd.

Az Asus állítása szerint a ZenBook Flip S akár 11,5 órás működésre képes a 39,5 Whr-s akkumulátornak köszönhetően, és 0-ról 60%-ra mindössze 49 perc alatt feltölthető. Az UX370 kódjelű gép 1099 dolláros áron kezd majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét