Megnyílt a legnagyobb európai Xiaomi bolt Párizsban

0
210

A kínai vállalat egy nagy lépésre szánta el magát és tovább terjeszkedik Európában. Az eddigi legnagyobb európai Xiaomi bolt Párizsban, Franciaország fővárosában, a méltán híres Champs-Elysees utcában nyílt meg. A megnyitót hatalmas érdeklődés övezte. Csak délután 1-kor nyitották meg a kapukat, de az emberek már napfelkelte előtt is ott álltak, a 0 fokban fagyoskodva.

Megnyílt a legnagyobb európai Xiaomi bolt Párizsban

A Twitter-en megjelent hivatalos fotók alapján látszik, hogy lényegében minden fontosabb termékcsaládot árulnak az új áruházban. Kezdve a Redmi Note 6 Pro és Pocophone F1 okostelefonoktól kezdve a fejhallgatókon át a Yi kamerákon keresztül a mindenféle egyéb kiegészítőkig. Mint tudjuk, a Xiaomi termékpalettája nagyon széles.

Hirdetés

Ha szeretnénk részesei lenni az ünneplésnek és lecsapni a kedvezményekre, de nem tartózkodunk Párizsban, akkor ezt akár az online áruházban is megtehetjük. A Xiaomi Mi Max 3 50 euróval le van értékelve 220 euróra. A 6/64 GB-os Pocophone F1 360 euró helyett csak 320 euró. A Mi 8-at is kedvezményesen vásárolhatjuk meg: a 430 eurós ár mellé kapunk egy 50 eurós kupont.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét