A legújabb Lenovo ThinkPad már AMD Ryzen-nel is..

0
159

A Lenovo legújabb ThinkPad sorozata már AMD Ryzen 4000 processzorral is elérhető

Ha olyan érzésünk lenne, hogy kevés ThinkPad kivitel található a piacon, akkor most megnyugodhatunk. A Lenovo két új típust jelentett be jelentett be, megérkezett a ThinkPad E14 és a ThinkPad E15. Mindkettő 2020. júniusban lesz elérhető.

A legnagyobb újdonság a megjelenő ThinkPad-ekben, hogy ezeket már AMD Ryzen 7 4700U processzorral is meg lehet vásárolni. Ez nem akkora meglepetés, főleg annak tükrében, hogy a Lenovo februárban bejelentette, hogy számos új, közeljövőben megjelenő ThinkPad modelljét, köztük a T14, T14, X13, L14 és L15 Ryzen processzorokkal (Ryzen Pro 4000 sorozatú) is elérhető teszik. Ezek a modellek is szintén 2020. júniusában lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Az AMD a Ryzen 7 4700U processzort ultravékony laptopokhoz tervezte. A fejlesztések eredményeképpen jelenleg az egyik leggyorsabb 15 W-os processzor, amellyel eddig találkoztunk. Versenytársa az Intel Core i7-es processzora is valamivel alacsonyabb teljesítményű.

Jerry Paradise, a Lenovo globális kereskedelmi portfóliójának és termékmenedzsmentjének alelnöke ezt nyilatkozta: „Az AMD Ryzen for Business termékcsalád fejlett teljesítményével, biztonsági megoldásaival és kifinomult akkumulátoridőt optimalizálásával tökéletesen beleillik a ThinkPad családba.”

“Örömünkre szolgál, hogy partnerünk lehet az AMD, és együtt úttörői lehetünk a 7 nm-es technológiai fejlődésének a ThinkPad laptopjainkban. Ezzel a processzorral szerelt gépeink gyors és nagy kapacitású számítási teljesítménnyel rendelkeznek, amelyek előre mutatnak ebben a kihívásokkal teli időben és a jövőben is.”

A Lenovo elmondta, hogy az új laptopok designja egy rácfelvarráson is átesett, amelynek eredménye a 85% -os képernyő-gép kivitel. A gépeket újabb biztonsági funkciókkal is ellátták, mint például az ujjlenyomat-olvasó opcionális infravörös kamerával, amely automatikusan lezárja a laptopot, ha nincs használatban.

A világméretű vírushelyzetre való tekintettel és a kényelmesebb otthoni munkavégzés érdekében is a laptopokban megtalálható az új E-sorozatú Harman hangszórók, nagy érzékenységű, zajszűrős mikrofonok, Wi-Fi 6 támogatás és gyorsbillentyűk a Microsoft Teams vagy a Skype for Business használatához. Ezek ismeretében újból kijelenthetjük, hogy a Lenovo hozta a tőle elvárt színvonalat és újításokat a ThinkPad sorozatában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét