A Lenovo Legion 90W-os töltője fél óra alatt feltölti az akkumulátort

0
144

A Lenovo Legion két nap múlva hivatalosan is be fog mutatkozni és töltési időben biztos, hogy rekordot dönt majd. Jelenleg a legerősebb töltő az Oppo 65W-os rendszere. Ezzel szemben most a Lenovo egy 90W-os “Twin Turbo” rendszerrel fejeli ezt meg.

Ez a Legion 5000 mAh-s akkumulátorát 30 perc alatt fogja feltölteni a vállalat posztere szerint. A legtöbb gyorstöltős rendszerhez hasonlóan az akkumulátor két külön cellára lesz bontva, hogy a töltési sebességet a duplájára lehessen növelni.

A Lenovo Legion 90W-os töltője fél óra alatt feltölti az akkumulátort

A vállalat 16 különböző biztonsági lépést vezetett be, hogy a gyorstöltés ne okozhasson problémát. A két USB-C portnak köszönhetően (egy alul és egy oldalt lesz) bárhogy tölthetjük a készüléket, nem lesz kényelmetlen.

A Lenovo Legion egy 144Hz-es képernyőt kap és az egyik legerősebb hangszórót, ami jelenleg okostelefonban van. Az előlapi kamera a házból fog kiemelkedni használatkor. A készülék Snapdragon 865+ chipsetet kap. A hivatalos árazásról és elérhetőségről egyelőre nincsenek információk, ezek két nap múlva fognak kiderülni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét