A Lenovo válasza a COVID-19 világjárványra

0
326

A Lenovo – sokszínű, globális vállalatként – különös felelősséggel cselekszik, hogy támogassa a világjárvánnyal küzdő közösségeket szerte a világon. Yuanqing Yang vezérigazgató “Az olyan kihívásokkal teli idők, mint amilyen a mostani is, emlékeztetnek minket arra, hogy mindannyian ugyanazt akarjuk: szeretteink egészségesek maradjanak, a kezelések hatására a vírus hatása csökkenjen, és az élet visszatérjen a megszokott kerékvágásba.”

A Lenovo Alapítvány COVID-19 hatásainak leküzdésére tett erőfeszítéseinek egy részét mutatja a következő lista:

  • Wuhan Vulcan Hill és Chi Aishan kórházak számára: IT eszköz és infrastruktúra támogatás 2,4 milló dollár (784 millió forint) értékben (több, mint 1200 számítógép, 280 tablet, 660 nyomtató, szoftverek és IT támogatás)
  • Pekingi Lenovo Alapítvány: munkavállalói támogatás 105 000 dollár (34 millió forint) értékben.
  • Olaszországi kórházak támogatása 113 000 dollár (36 millió forint) értékben
  • BGI Genomics genetikai kutatólaboratórium támogatása az Intel-lel együttműködve 2 millió dollár (653 millió forint) értékben (nagy teljesítményű hardver, szoftver és ezek IT támogatása)

Yuanqing Yang vezérigazgató közel 1,5 millió dollár (490 millió forint) személyes adományt nyújtott a Kínai Tudományos és Technológiai Egyetemnek folyamatos kutatásaik támogatására.

Ez mindenki számára kihívásokkal teli időszak. Tudom, hogy az embereket aggasztja, hogy ez hogyan befolyásolhatja családjukat, munkahelyüket, a helyi közösségeket és életük minden részét. Tudom, mert ugyanazok a aggodalmaim, amióta a COVID-19 miatt a holdújév-ünnep meghosszabbítására, valamint irodák és iskolák bezárására kényszerültünk Kínában.

Ilyen kihívásokkal teli idő egyidejűleg segít felidézni, hogy mindannyian ugyanazt akarjuk: szeretteinknek egészségeseknek kell maradniuk, a vírus hatása csökkenjen a kezelések hatására és hogy az élet normalizálódjon. Ez a remény és cél közös érzése, ami ösztönözheti mindannyiunkat ebben a nehéz időszakban, és segíthet nekünk a kihívások leküzdésében. Köszönöm a Lenovo minden egyes emberének mindazt, amit nem csak a Lenovo, hanem az ügyfelek, akik ránk számítanak, és a közösségnek, amelyet otthonunknak nevezünk, segítésére tett.

Tudom, hogy együtt megfelelünk ezeknek a kihívásoknak.

Yuanqing Yang
Chairman & CEO
Lenovo

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét