A Lenvo ThinkPad T15 és T14 Gen 2 továbbra is 1,8 mm-es billentyűutat kínál, mostantól viszont újgenerációs processzorokkal

0
687

Mint az közelmúltban megjelent írásaim is reprezentálják, a ThinkPadek jórészét újratervezte a Lenovo. Nem így a T14 és T15 esetében, ugyanis mindkét eszköz marad a régi megbízható konstrukció, azonban az új Intel és AMD processzorok ledöntik az eddigi határokat.

Két-három évente a Lenovo frissíti üzleti laptopjainak dizájnját – általában. Erre jó példa a ThinkPad T14s Gen 2: két generáció után vékonyabb és könnyeb kialakítást alkalmaznak a laptopnál. A Sima T sorozat kezelése azonban teljesen más. Ezek az olcsóbb modellek, melyek a ThinPad eladások legjelentősebb részét teszik ki, továbbra is a 2019-es ThinkPad T490 már mindent túlélt kivitelét használják. A tavalyi verzió minden tulajdonságával érkezik az „újabb” változat, tehát next-gen processzorral, és opcionálisan MX450-nel kérhetjük ThinkPad-ünket.

Természetesen az Intel konfiggal kért laptopok Thunderbolt 4-el is rendelkeznek, valamint Wi-Fi 6E-vel. AMD fronton viszont más frissítést lesz: most először 4K UHD kijelzővel is kaphatjuk a T14-et és 15-öt. Valamint a 720p-s kijelző mostantól nem lesz a kínálat része (szerencsére).

A laptopok konfigtól függően 1159 és 1500 dollár közötti alapáron érhetők majd el, először az Intelesek márciusban, majd az AMD-sek májusban.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét