A Microsoft bejelentette új generációs konzolainak első exkluzív címét

0
198

A Microsoft megerősítette, hogy a Flight Simulator 2020 a következő év nyarán érkezik Xbox Series X és a Series S konzolokhoz, így ez lesz a vállalat első következő generációs exkluzív címe. Az Xbox One generáció támogatása nincs feltüntetve. A Microsoft azt mondta, hogy a játék konzolos verziójának jellemzői megegyeznek a PC-s verzióval, beleértve az új frissítések, a DLC-k és egyebek támogatását.

A játékot először az E3 2019 során mutatták be, de a Microsoft és az Asobo Studio soha nem erősítette meg, hogy valóban jönni fog-e Xbox verzió, egészen mostanáig. A Game Awards 2020 során jelentette be a Microsoft, hogy a Flight Simulator 2020 érkezni fog Xbox Series S és X konzolokra. A PC-s társához hasonlóan a konzolos verzió is remek szimulációs élményt ígér, valós és mesterséges intelligencia adatok közvetítésével. A Microsoft azt is elmondta, hogy az összes DLC, a kiegészítő csomagjai és az egyéb PC-s fejlesztései az Xbox változatban is elérhetőek lesznek. Ezenkívül a Microsoft külső gyártókkal is együttműködik perifériák tervezésében az új Xbox konzolok számára, ezzel is tovább gazdagítva a játékélményét.

A Microsoft kiadott egy előzetest, amely a játék Xbox verzióját mutatja be. A Flight Simulator 2020 hardver igénye elég magas lesz, így érthető, hogy az Xbox One miért nem szerepel a támogatott konzolok között. Remélhetőleg az Asobo és a Microsoft megfelelően tudja majd optimalizálni a játékot a kiváló játékélmény érdekében.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét