Az erről szóló pletykák mind hamisak voltak.

A szóbeszédek, miszerint a Microsoft azt tervezi, hogy teljesen átalakítja vagy véget vet az Xbox Live Goldnak, mind hamisak. Az egész onnan ered, hogy nyelvállításnál az Xbox Live Goldra úgy hivatkozott a rendszer, mint „Xbox online service”.

További gyanúkra adott okot, hogy ezen hírek megjelenése után közvetlenül minden 12 hónapos Live Gold előfizetést megszűntetett a Microsoft. Ez akár lehetett egy kísérlet is az Xbox Game Pass Ultimate árának emelésére is, ami 14.99 dollárba fájt volna.

Hirdetés

Szerencsére mostanra minden ezzel kapcsolatos pletyka elszállt a Microsoft bejelentésének köszönhetően. A The Verge-nek adott interjújában a Microsoft szóvivője így fogalmazott: „nem változik az Xbox Live Gold szolgáltatás élménye”.

Tehát az Xbox Live és az Xbox Live Gold még jó ideig nem fog változni és eltűnni.

Amikor megkérdezték a Microsoftot, hogy az Xbox Live ingyenes lesz-e, ezt felelték: „Fontos kérdés az Xbox gaming világában és a jövőben is az lesz”.
Ha esetleg ingyenessé tennék az Xbox Live-ot, tökéletesen passzolna azzal, hogy a Halo Infinite multiplayer szintén ingyenes lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét