A nagy tablet-törő teszt

0
252

Kezdjük rögtön az eredményekkel: abszolút kategóriában a Samsung Galaxy Tab S 8.4 lett a győztes. Érdekesség, hogy a dobogó második helyére egy viszonylag olcsó darab küzdötte fel magát, mégpedig az Asus MeMO Pad 7, míg a harmadik helyen végül a Sony Xperia Z3 Tablet Compact végzett. Utóbbi reklámjához még az is hozzátartozik, hogy vízálló eszközről van szó.

A nagy tablet-törő teszt

Karácsony előtt rengeteg új dolog talál gazdára, kerül a fa alá. Nem lesz ez másképp idén se – éppen ezért sokan utána járnak a kiválasztott eszköz specifikációinak, kézbe fogják, méregetik és a bátrabbak még a teszteket is átbogarásszák. Azonban még egy teszt sem árulja el nekünk, mennyire törékeny a tesztalany, hiszen az ideig-óráig megkapott eszközökön a legritkább esetben végeznek törésvizsgálatot. Nem úgy a SquareTrade-nél és így, nekik köszönhetően ebből a vásárlás előtt ritkán látott perspektívából tekinthetünk be a táblagépek világába. 

A nagy tablet-törő teszt

 A teszt elkészítése során az előlap ill. hátlap sérülékenységét, a méretből és súlyból származó veszélyességi faktort, a cseppállóságot, a csúszásra való hajlamot és végül a “szabadesési” teszt végeredményét értékelték a szakemberek. Az egytől-tízig terjedő skálán a kisebb pontszám a jobb, így alakult ki a fentebb látható végeredmény. 

Forrás

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét