A OnePlus CEO-ja szerint egyelőre nem készülnek összehajtható telefonnal

0
43

A OnePlus akár három új készüléket is kihozhat idén, de úgy tűnik, hogy nem annyira érdeklik őket a trendek és összehajtható modell nem lesz közöttük egyelőre. A vállalat CEO-ja, Pete Lau Milan-ban beszélt a European Institute of Design diákjaival és megosztotta a jövőbeli elképzeléseit. Úgy tűnik, hogy összehajtható készülékkel nem készül egyelőre a OnePlus és nem csak az árazás miatt. Szerinte ezek a készülékek nem adnak semmi pluszt. Ezekben a kijelzőkben van ugyan potenciál, de nem az okostelefonok esetén, legalábbis egyelőre nem.

A OnePlus CEO-ja szerint nem készülnek összehajtható telefonnal

Ő inkább más területekre szeretne koncentrálni. A OnePlus jelenleg egy TV-n, vagy “okos kijelzőn” dolgozik. Szerinte a távirányító kora lejárt, így egy intelligens megoldáson dolgoznak, ami kiválthatja ezt. Az autós bizniszbe is be szeretnének szállni, de nem egy teljesen új autóval, hiszen ebben nincs tapasztalatuk. Viszont egy 5G-s virtuális asszisztens elférne a piacon, ami okosabb a jelenlegi megoldásoknál.

Jelenleg a TV projekt az, ami a legközelebb áll a kiadáshoz, de még erről sincsenek pontos információk. Ezt követően pedig az autós asszisztensre koncentrálhat a vállalat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét