A OnePlus és a Google közös fejlesztésekbe kezd

0
122

A OnePlus egy népszerű mobiltelefon gyártó, amely számos riválisai közül kiemelkedik abban, hogy még nem indította el saját okosóráját. Viszont most néhány szivárgás arra utal, hogy ez hamarosan megváltozhat. Egy új interjú készült a gyártó vezérigazgatójával, Pete Lau-val, ami talán még jobban megvilágítja ezt a témát.

Ebben az ügyvezető kifejtette, hogy cégének első generációs órája jó ideje késik, és valóban a Wear OS használata mellett döntöttek, de az interfész azonban egy ideje kifejezetten alul teljesít a viselhető eszközökön. Ezért a OnePlus szorosan együttműködik a Google-el, hogy optimalizálni tudja leendő óráját. Lau most azt is elárulja, hogy a cég egy olyan UI verziót tervez, amely szorosan integrálható más saját eszközeivel is. Ide tartoznak az okostelefonok (nyilván), és az okostévék is.

Öröm hallani, hogy a OnePlus a Google-el együttműködve jobb terméket akar kínálni a fogyasztóknak, bár még jelenleg nem világos, mi választhatná el a OnePlus okosórát a piac többi Wear OS eszközétől. Erre viszont, valószínűleg már csak 2021-ben kapunk választ.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét