A Philips Fidelio T1 új távlatokat teremt a TWS dizájn, felépítés és hangminőség terén

0
147

A Philips Fidelio a most debütáló Philips Fidelio T1 modellel új, prémium kategóriát teremt a True Wireless (TWS) fejhallgatók piacán – megjelenésben, érzésben, működésben és teljesítmény tekintetében egyaránt.

A „prémium” kifejezés az összes Philips Fidelio termék védjegye.  Maximális felhasználói élményt nyújtanak, tökéletesen biztosítva a nagyszerű hangzás, a kimagasló kivitelezés és dizájn egyensúlyát.

Ez alól a Philips Fidelio T1 sem kivétel. A Fidelio jellegzetes hangzásvilága a középtartományban meleg és természetes, míg a basszus tartományban mély, mégis tiszta hangzást biztosít, így átfogó és részletgazdag hangélményt kapunk.

A legmagasabb minőségű, teljeskörű hangélményt a fejlett, két irányú kialakításnak köszönhető, mely egyesíti a nagy, 10 mm-es dinamikus meghajtó mély és részletgazdag mélyhangjait a speciálisan optimalizált, kicsi és nagyon hatékony armatúra modul gyors és részletes visszajelzésével.

Ezen felül a Philips Fidelio T1 LDAC kodek is gondoskodik a vezetéknélküli vétel és zene lejátszás magas minőségéről.

A Philips Fidelio T1 összesen hat mikrofonnal rendelkezik, ebből egy hallgatóban három található, melyből kettő a zaj maximális kiszűréséért felelős.

A set of headphones

Description automatically generated with medium confidence

A zajszűrés minőségét tovább biztosítja a kiváló passzív zajszigetelés köszönhetően a jól illeszkedő, hosszútávú kényelmet biztosító füllhallgató-tipeknek, melyekből hat méret szilikon és három méret ComplyÔ  memóriahabos változat érhető el.

A vezetéknélküli Bluetooth 5.2 technológia és a Google Fast Pair együtt könnyedén biztosítja az Android eszközök automatikus felkutatását és csatlakoztatását. A T1 használatát egyszerűvé teszi a praktikus, érintős vezérlés, mellyel a zeneszámok lejátszhatóak, átugorhatóak vagy éppen megállíthatóak. Ennek alternatívájaként a Push-to-talk opció kihangosított hangvezérlést tesz lehetővé a Google Assistant segítségével.

Az akkumulátor élettartama kiváló, aktív zajszűréssel 9 órányi lejátszást tesz lehetővé, és további 25 óra érhető el a töltőtokon keresztül. Az aktív zajszűrés használata nélkül ezek az időtartamok 13 és 35 órára emelkednek.

A teljes feltöltés két órát vesz igénybe, azonban csupán 15 percnyi töltés után további egy órányi zene lejátszás válik lehetővé.

A Fidelio valódi anyagok iránti elkötelezettségét mutatja, hogy a Philips Fidelio T1 prémium kialakítást kínál fekete vagy ezüstszínben, csiszolt fémbevonattal a TWS hallgatókon a töltőtokok tetején pedig fekete vagy barna színű Muirhead fenntartható bőrbetét van elhelyezve.

Az IR szenzor érzékeli, amikor a hallgatók a fülben vannak és arra is képes, hogy megállítsa a lejátszást, ha az egyik eltávolításra kerül. A role switch lehetővé teszi, hogy akármelyik hallgató egymagában, mono módban is használható legyen.

A hallgatók IPX4 fröccsenés védelemmel vannak ellátva, így tökéletesek a kültéri használatra is.

A Philips Fidelio T1 Magyarországon ősztől elérhető, ajánlott fogyasztói ára 109.990 Ft.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét