A Porsche Design és az Acer bemutatta a Porsche Design Acer Book RS-t

0
839

A Porsche Design és az Acer új partnerségbe fogott, amely egyesíti a Porsche Design funkcionális tervezési filozófiáját és mérnöki gondolkodásmódját az Acer technológiai újításaival és a globális számítógépes szegmens mélyen gyökerező tudásával. Mindkét fél arra törekszik, hogy egyedi, korszerű termékekkel rukkoljon elő a jövőben. Az első együttműködésben kifejlesztett termék egy csúcskategóriás notebook, amely egyesíti a fejlett technológiákat a purista és a minimalista design elemekkel.

A Porsche Design Acer Book RS teljes egészében fém burkolattal rendelkezik, akár a legújabb 11. generációs Intel Core i7 processzorokkal, valamint NVIDIA GeForce MX350 GPU-val kerül szállításra, ugyanakkor kompakt, mindössze 1,25 kg-os súlyú  az eszköz.

A kialakítás felső része szénszálas burkolatot hordoz, amely a több évtizedes motorsport-tapasztalatok által kifejlesztett technológiákra alapoz. A Porsche Design Acer Book RS-t az Intel-lel közösen fejlesztették ki, és az Intel Evo platform által jóváhagyott-ellenőrzött modelleket tartalmazza, hogy teljesítsék a legfontosabb tapasztalati célokat az egyenletes működés érdekében az akkumulátorral, az azonnali ébresztés-opcióval, a tényleges, valós akkumulátor-élettartammal és a gyors töltéssel: mindezek révén lesz igazán kivételes laptop a Porsche Design Acer Book RS.

„Az Acer több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, a kiváló teljesítmény nyújtása megfelel az elkötelezettségünknek, így kiemelkedő termékeket szállíthatunk partnereinkkel közösen. Örömmel indítottuk el ezt a partnerséget az új Porsche Design Acer Book RS révén, amely brand-ünk DNS-ét testesíti meg, és új mércét állít fel a teljesítményben és a tervezésben” – mondja Jan Becker, a Porsche Design Group vezérigazgatója.

Jerry Kao, az Acer társigazgatója hozzátette: „Az Acer és a Porsche Design közötti izgalmas partnerség gyümölcse, a Porsche Design Acer Book RS tökéletes keveréke a stílusnak és a teljesítménynek az urbanista, folyamatosan úton lévő szakemberek számára. Ez a termék egyesíti az Acer technológiai jártasságát és a Porsche Design egyedülállóságát, amelynek eredményeként olyan kifinomult termék keletkezik, amelynek nemcsak időtálló esztétikája van, hanem kivételes teljesítménye is – stílszerűen – a motorháztető alatt.”

“Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a végkifejletet a lehető legjobb laptopok jelentsék. Az Intel Evo platformok teljesítik mindazt, amit a felhasználók elvárhatnak a laptopjuktól” – mondta Chris Walker, az Intel Mobile Client Platformok vállalati alelnöke és vezérigazgatója. Hozzátette: “Az Intel Evo által felruházott projekteket, mint például az új Porsche Design Acer RS-t, amelyet a 11. generációs Intel Core processzorok keltenek életre, Intel Iris Xe grafikával, optimalizálták a teljesítmény, a reakciókészség és a valós akkumulátor-élettartam érdekében a modern munkavégzés és játék érdekében.”

Összetéveszthetetlen, ikonikus kialakítás

A Porsche Design optimalizáló funkciójának filozófiáját követve a Porsche Design Acer Book RS a kifinomult számítástechnika egyik legjobb példája, amelyben minden funkció egyetlen célt szolgál. A gyémántmintázatú CNC-megmunkálású 3k szénszálas burkolat jól elkülönül a készülék ezüst színű ház-dizájnjától, ez a kontraszt merész karaktert kölcsönöz az eszköznek, ugyanakkor hihetetlen hordozhatóságot is lehetővé tesz; az egész egység mindössze 1,25 kg és 15,99 mm vékony. A fedlapot és a gépházat egy unibody zsanér köti össze, amely kissé megemeli a billentyűzetet a notebook kinyitása után, ezzel javítva a hűtést és az ergonómikusabb gépelési élményt. A háttérvilágítású billentyűk kényelmes gépelést biztosítanak akár éjszaka is, az üveg precíziós érintőpad pedig még több gesztúra-mozdulattal támogatja az intuitívabb multitasking élményt.

Erőteljes, magával ragadó teljesítmény

A Porsche Design Acer Book RS burkolata alatt a Porsche Design Acer Book RS a legújabb, 11. generációs Intel Core i7 processzorait találjuk, Intel Iris Xe grafikával és opcionális  NVIDIA GeForce MX350 GPU-val, valamint 16 GB RAM-mal. Így egyértelműen látható, hogy rendelkezésre áll az elegendő háttér-erőforrás a zökkenőmentes napi munkavégzéshez. Az eszköz 14 hüvelykes FHD IPS érintőképernyővel rendelkezik, amelyet antimikrobiális Corning Gorilla Glass réteg borít, továbbá az sRGB színskála 100 százaléka lefedettséget élvez. Az ultra keskeny keretek révén 90 százalékos kijelző-burkolat aránnyal bír az eszköz. A kettős réz hőcsövek biztosítják, hogy a készülék hűvös maradjon, és a lenyűgöző teljesítményű akkumulátor akár 15 órán át a felhasználó rendelkezésére álljon, miközben 4 óra használat is instant elérhetőelő 30 perces gyorstöltéssel minimális időráfordítással. Kétsávos Intel Wi-Fi 6 (Gig+), rengeteg aljzat (USB-C, Thunderbolt 4 és 2. generációs USB3.2), valamint intelligens funkciók érhetők el, például biztonságosabb ujjlenyomat alapú bejelentkezések a Windows Hello alkalmazáson keresztül. A Modern Standby & Wake on Voice tovább finomítja a felhasználói élményt.

Egyedi tervezésű kiegészítők

A Porsche Design Acer Travelpack RS (egérpad, egér, hordtáska és noteszgép tok) természetüknél fogva ideális társak a Porsche Design Acer Book RS tekintetében. Az utazótáska ECCO PALERMO XA bőrből készült, tartós, ellenálló anyagból, amely nem mellesleg kellemes tapintású és finom csillogású is egyben. Mágneses kapcsok kötik össze a taskát a noteszgép tokkal, amelyet 1680D anyagból készítettek, víztaszító és tökéletesen védi a notebookot a karcolásoktól. A legmegfelelőbb hatékonyság szellemiségégében a notebook tok levehető fedlapját úgy tervezték, hogy egérpadként is funkcionálhasson.

A Bluetooth és vezeték nélküli Porsche Design Acer Mouse RS egészíti ki még az utazáshoz tervezett eszköztárat. A szénszálas technológiát ebben az esetben a bal egérgomb karakteres megerősítésére, valamint az egér alsó borítójához is használják. Az erős anyag biztosítja az egér hosszú élettartamát. Az egér kapott egy DPI kapcsolót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan váltsanak három előre beállított felbontási szint között.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét