A RedMagic 6 sorozat hamarosan világszerte elérhető lesz

0
191

A Nubia RedMagic már bemutatta a legújabb sorozat készülékeit, igaz, csak a kínai piacán. Most azonban megteszi ezt a többi piacon is, beleértve az Egyesült Államokat és Európát is.

Mindkét változat ugyanolyan kijelzőt kínál. Ez a panel rendelkezik a világ leggyorsabb képfrissítési frekvenciájával: 165 Hz, amely még az Asus ROG Phone 5 sorozatot is felülmúlja. A RedMagic 6 Pro (globális változata) továbbra is a Nubia ICE hűtőrendszerének legújabb generációját tartalmazza, amely „Aviation Grade” alumínium hűtőbordát, gőzkamrát, rézfóliát, termikus gélt, grafit hőbetétet és aktív ventilátort tartalmaz, azonban maximum 66W-os töltésre képes a telefon, amely sokak számára kiábrándító lehet egy ilyesfajta készüléknél.

Ezen kívül a gyártó közölte, hogy a 6 Pro 65 perc alatt töltődik fel teljesen „a 30W-os töltővel”, ami arra utalhat, hogy ez az indok, amiért Kínán kívül is árusítják majd a készüléket. Mindezen által a Nubia 2021. április 9-én megkezdi a RedMagic 6 és 6 Pro előrendelések feldolgozását és szállítását.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét